Me and my army



Me and my army

Imorgon har jag Etik och Livsfrågor direkt på morgonen.
Då ska vi ha tvärgruppsdiskussioner där vi har specialiserat oss lite inom ett område. Jag valde Behaviorismen, några av de andra som fanns att välja på var Psykoanalysen, Eexistentialismen, Humanismen, Feminismen, Kristendomen och Biologismen.
Vi kommer alltså blanda ihop de olika i grupper för att sedan diskutera utifrån de vi läst om.

Jag längtar tills det går att göra sånt utomhus på gräsmattan i vårsolen i parken eller på skolgården. Lägga ut en filt och säga till klassen att nu går vi ut och diskuterar, ingen mår bra av att sitta inträngda i ett litet klassrum och känna press på att kunna veta och säga så mycket som möjligt. Det blir lite mer fritt och lättsamt om man vistas utomhus tror jag. En trevlig tanke i af. Hoppas hoppas att det blir vår snart.

Kommentarer
Postat av: Lisa

vad roligt för jag läser också etik och livsfrågor just nu och har precis läst om allt det där och ska göra uppgifter om det :)

2011-02-02 @ 02:11:48
URL: http://popflickan.blogg.se/
Postat av: Gabrielle

Åh... jag har också gått i sådana tankar idag. Lunchade med en kompis idg och kunde inte låta bli att tänka på hur skönt det kunde vara att sitta på en parkbänk i solen med medtagen lunch istället. Jag tog en promenad sedan och lyssnade på fågelkvitter och inbillade mig att det var lite varmare. Det var fint.

2011-02-02 @ 21:07:11
URL: http://www.twentytwototwo.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Sådär mysigt var det inte på våra gruppdiskussioner, lyckas ni få till det tycker jag att du ska ta tusen bilder och lägga upp.

2011-02-02 @ 22:30:25
URL: http://flortunn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0