Inspirera mera

Jag tänkte att vi kunde börja med en flashback tillbaka i tiden.
Jag hittade en jätte gammal bild på mig själv där jag ser otroligt liten ut. Tänkte visa hur det kunde se ut då.
Då allt var från H&M.Här är en annan gammal bild från vad ja tror var förra sommaren. Jag hittade en jätte söt klänning på Monki och så var mitt turkosa läppstift poppis då under min lite mörkare period då ja hängde mycket på Synth tillställningar och denna afton var det Medusa som vi var på.Sen tänkte jag fortsätta med att meddela för er som kanske glömmer ibland att Beond Retro inte är att underskatta. Det må va dyrt, men ibland kan man fynda.
Och allt är i stort sett färg kategoriserat. Väldigt mysigt!Sen kan man ju alltid också fynda på Indiska. Den här klänningen t ex var otroligt fin. Tyvärr inte på mig för min hy blev jätte konstig och ja var tveksam på att ens smink skulle kunna rädda den looken. Något att tänka på. Som min kära kusin lärde mig en gång.
It might look good, but not on you.
Man får ju försöka se hel heten, inte bara vad man tycker är fint.

Det här var en klänning jag provade då ja var på jakt efter något fint till bröllopet jag ska på i helgen.

Men nu kommer vi till lite nyare bilder.Här är kanske lite svårt att se, som det ibland är på bilder som är tagna med mobilkamera.
Men västen är från New Yorker. Ett av mina favorit plagg i garderoben och byxorna blev ett impulsköp dom är bruna och rutiga och dom kostade 49kr också på New Yorker. Ibland kan man hitta lite fynd!
Som ni ser så gillar jag att använda mig av lager. Det är ett bra sätt att kombinera kläder på om man tycker att garderoben börjar kännas trisst.Här är ännu svårare att se.
Men ja har på mig ett vanligt svart linne från H&M, en blå jeans väst som jag hittade på rean på Indiska kombinerat med en kjol ja hittade längst in i garderoben som även den var från H&M en gång i tiden.
Till detta så drog ja bort skärpet som ja fick med till mina jätte söta shorts som ja köpt på Gina Tricot och kombinerade de istället med den här röda kjolen.
Det går alltid att slänga ihop en outfit på nolltid om man bara har lite fantasi.

Indiepopen var tog du vägen!?

Jag tänkte bara meddela att jag är trött på denna suckiga illusion som kallas för lycka och att det skulle finnas något som heter Carma/Karma.

Jag tänker annonsera ut att Indiepopen nu är påväg tillbaka och den kommer att vara mörkare och mer twistad än någonsin!
EMO´s släng er i väggen.

Som ni kanske redan känner till kom indiepopen någon gång på 90´talet och den var stilmässigt influerad av Grungen som dog någon gång i samma veva. Tråkigt nog.
Jag tänker lägga undan mina försök till en mer stabiliserad och balanserad garderob som är anledningen till att jag inte har skrivit mitt första inlägg här ännu.
Eftersom den riktiga indiepopen är död. Iaf i dessa trakter. Eftersom allt är så utblandat och ingen har någon som helst koll på vad som är vad längre för att det har uppstått så larvigt många stilar på senaste. Så tänker jag använda indiepopen till att återskapa en gammal känsla på ett lite nytt sätt.
Om allt nu ska utvecklas och förändras så kan man ju lika gärna styra och bestämma lite själv om hur det ska vara.

I morse så lyssnade jag på Nirvana för första gången på jag vet inte hur länge! Det kändes skönt och avreagerande.
Igår va ja så sjukt trött på mänskligheten att jag kastade runt lite saker i lägenheten så det nu ser ut som Big Bang!
Men vem fan orkar bry sig när folk är helt omöjliga att ha att göra med och inte ens kan ha någon respekt för varandra och inte kan klämma ur sig när man frågar dem om vad som är fel och hur det faktsikt är. Var kommer denna falskhet ifrån? Dålig uppfostran? Vilka är dom egentligen vettiga? Dom som postar bilder på hur otroligt lyckliga dom är?
Om dom nu är så lyckliga, hur har dom tid med att posta bilder om det om allt dom gör är att ta kort och blogga eller lägga upp bilder på Facebook?
Jag förstår inte!

By the way. Im cursed!
Like for real.Vad hände med Christina Ricci egentligen. Hon slutade inspirera. Gick och blev groteskt smal, hon var en stil icon!Sen hade vi Wenona Ryder som var en annan stor inspiration.
Hon gjorde även hon massa mörka mysiga filmer som man inte kunde slita sig från att ha i filmhyllan eller hyra om och om och om igen i videobutiken.
200 cigaretts! En av 90´talets bästa filmer på alla sätt. Och här såg Ricci fortfarande bra ut även om hon hade en lite udda vald stil för sin gnabbiga karaktär.
Men låt oss fortsätta drömma tillbaka lite ett tag.

Här är en till Pretty Girl som blev Puplik kåt sen. Hon gjorde en del bra och var skit coolt tills det tog över med Mainstream shit! Men vi tycker fortfarande om dig för det fina du gjorde under den lilla tid som var. Eller hur?


Jag brukade älska sånna här bilder.


Här har vi en annan crazy bitch. Haha!Och här är den kära Fairuza Balk som inte lät sig sugas med i publikströmmen. Inte vad vi vet iaf.
Jag har nog inte sett henne i mycket efter The Craft. Vilket är lite underligt.Kanske min All Time Fav! Helena Bonham Carter. Underbar som skådis och kvinna.


Angelina får ju heller inte räknas bort. Även om hon gick och blev lite klok ett tag så verkar även hon vara på väg i ett Downfall. Vi kan ju bara hoppas och i det hoppas på att hon börjar välja lite grymmare roller.And the Crazyest of them all! Courtney Love.
Hon må va smått galen, men vi älskar henne på avstånd för hennes vulgäritet och grymma musik. Iaf när hon var med i Hole.


RSS 2.0