The best view is with you

I know your afraid, but I won´t let you fall.

No more sleep for you


Dreams can come true if you want them to.With every dream comes a story, with every story comes a truth, with every truth I share a
piece of myself with you.

Snart..."When did you accept the life you had?"
" I use to have this appetite for my life, and it is just gone "" If you could clear out all that space in your mind, you´d have a doorway. "" Everything else will take care of it self "


1 Oktober kommer en helt ny film till biograferna i bland annat Stockholm.
Eat Pray Love.
Vissa av er känner redan till den. För andra kanske det är lite mer nytt.
Jag måste själv säga att jag inte är super förtjust i just Julia Roberts och Trailers är ju inte att lite på alla gånger.
Men jag har ett oändligt sug efter att få se den här filmen ändå. Men först ska vi läsa boken och prata kring den.
Nästa bokklubbsmöte som kommer hållas är av mig.
Jag har valt en bok som heter "Juliet, Naked" av Nick Hornby.
Efter den är det Lisas tur att välja och hon har redan bestämt sig för denna. Jag var lite nyfiken på vad det kunde vara så jag gick in och tog mig en liiiiten sneak peek på Trailern.

Titta här!Bäst av allt är höst och vår


Fairy Dust *"Your the best, and thats why you and I are friends"

I smoked cigaretts and watched the lights dimIn my bubble there is room just enough for you and me.
You shere your headphones and everything you listen to makes my knees go weak.
I can´t stop thinking of you.

When the butterfly sleep
Magic is remembering and doing again for the first timeBeauty is were the eye pass and the mind slip, a daily rutine that for the first time was magic.

Paket på posten, studentens lyckliga dagar, regndroppar och paket i tidningspapper.För ett tag sen så avslutades ett uppdrag där jag hade varit under en lite längre tid och i avslutnings present till fikat så fick jag en stor förpackning med massa sytråd till mitt broderi och en laminerad film affich på Easy Rider.
Någon vecka senare damp ett hårt kuvert ner i brevlådan och där var den. Finns det något bättre än att få presenter med posten? Hur fint som helst!Under den här sommaren som varit har även många studenter sprungit ut från skolor, åkt flak och skålat sig välkomna in i vuxenlivet. Min söta kusin Sandra sprang ut en regnig dag och jag mötte upp henne på tunnelbanan och hon drog fingrarna genom sitt öldränkta hår. När vi kom fram till deras hus försvann hon kvickt in i duschen och i hallen möttes jag av hennes stora syster Angelica. En annan otroligt mysig kusin till mig. Och i handen hade hon en liten present till mig! Jag blev jätte glad och rotade runt lite för att se vad det kunde vara och här ser ni innehållet i den fina presenten jag fick av henne. Spontan presenter är också något jätte fint tycker jag!En dag efter jobbet har jag för mig så mötte jag upp L och AG vid Våry gård och när jag kom dit så hade himlen öppnat sig och ett skyfall blockerade vägen till Tunnelbanan. Åskan hade brutit lös och blixten var otroligt nära då det var ordentliga PANG! Efteråt. AG tyckte att det var lite obehagligt så vi väntade ut det lite under ett tak där vi mös ihop oss och pratade lugnande om hur mysigt det faktiskt är med åska egentligen.Fina K fyllde år också och hon fick paket med målafärger inslaget i tidningspapper med rosa rosett och en basker på. Vi åt middag allihop hemma hos Wurpiz och så här snygg är vissa i basker!


Hattar, bläck på armen och trädhimmel.För ett tag sen så fick jag som förslag att lägga upp bilder på mina Hattar och mössor och allt däremellan som jag har. Så här är den första vändan av de jag har. Det är väl ungefär hälften ungefär skulle jag tro. Men jag är inte helt säker. Jag ska rota lite till snart och se efter.
Tryck till på vad ni gillar bäst!
De översta var min allra första hatt och det var där "besattheten" började med att hela tiden köpa nya hattar och mössor.Något annat som är väldigt mysigt är finaste vännen som kommer över och muntrar upp och kramar om när allt känns lite sådär. Hon skriver söta små lappar som hon lämnar överallt i min lägenhet, hon skriver mysiga saker på min arm när vi ska dricka te och sitta i mina senapsgula fåtöljer medan vi filosoferar över meningen med saker och var vi är påväg och sånt. Efter en stund brukar vi gå ut och sitta under ett träd precis utanför mig.
Det är upplyst med hundratals lampor som lyser som stjärnor på himlen.

8 frågor - 8 svar

1. Vad är det första du gör när du vaknar på morgonen?Tänker va skönt att jag inte behöver gå upp än och så gosar jag in mig i kudde och täcke tills jag måste gå upp.

2. Vem skulle du ringa om du behövde hjälp med att gömma ett lik

Jag skulle alla gånger ringa till Lisa. Egentligen bör man inte gömma lik, men om det av någon anledning var absolut nödvändigt så skulle jag ringa henne.

3. Har du någonsin skickat ett kärleksbrev? (mejl räknas inte)

Jag har skickat ett kärleksbrev en gång. Det var till en kille i usa. Fast jag vet inte hur mycket kärlek det var som vänskap då vi aldrig skulle komma att träffa varandra någonsin igen. Men han hade glömt en skiva där jag var och jag ville skicka den till honom och då gjorde jag det ihop med ett brev som förklarade hur mycket han betydde för mig, att jag uppskattade alla fina ord han gett mig och att det gjort ett stort intryck på mig.

4. Vad har du som bakgrund på din dator?


Den här just nu, den gör mig glad och mysig i magen.

5. Brädspel?

Backgammon och schack tror jag. Jag är otroligt dålig på Schack men det är ju så fint.
Backgammon nästan samma sak där, jag är otroligt dålig förlorare i det, men jag kan inte motstå för att det är så fint.
Annars tycker jag att fia med knuff är rätt mysigt! ♥

6. Om du var tvungen att välja: kapitalist eller kommunist?

Kommunist har blivit ett skäms ord för att ett försök som gjordes misslyckades.
Jag tycker dock inte det är anledning nog att avfärda. Hellre kommunist än kapitalist!

7. Mest älskade ägodel?


Men shit va svårt! Jag vet inte. Mina böcker kanske. Högt uppe på älskade listan just nu ligger mina jeans shorts.

8. Mest lästa bok/bokserie?

Oj, jag har jätte svårt att läsa om en bok egentligen. Men jag vet att jag läste om vissa delar i "Fear and loathing in las vegas" flera gånger efter jag läst den första gången. Men en bok som jag vet att jag kommer att läsa om förmodligen flera gånger i framtiden det är "Lapptäcket eller konsten att sy ihop ett liv" - Otto Whintney.


Nu är det tänkt att man ska utmana vidare så jag utmanar:

Angeliqa

Catrin
- Garderobstankar

Sofia

Anna

Lovisa

just..."Remember those posters that said, "Today is the first day of the rest of your life"? Well, that's true of every day but one - the day you die." - American Beauty

En kittlande känslaKärlek ger gärna en kittlande känsla av att allt är möjligt. Att även en enkel liten varelse som jag kan få vingar.
Men vad är poängen med vingar om jag inte kan känna vinden mot min kind?Vänskap är en underbar sak. Att finnas där alltid för varandra varje dag i varje litet ögonblick som faktiskt spelar roll. Vänskap är inte att kräva saker av varandra utan att ge för att man vill och få för att vännen din tycker att just du är värld det bästa i hela världen och inget annat.Ett enkelt föremål, billigt eller ej, kan bli det viktigaste i världen.
Ett föremål som aldrig tas av eller som ligger dolt i en hemlig liten vrå som endast jag känner till.

Själv har jag faktiskt en "happy box" med fina saker som gör mig glad, som jag fått eller kanske samlat på mig under åren.
Men föremål jag älskar skulle tex vara saker som har starka minnen till dessa fina stunder i mitt liv.
Det första kärleksbrevet jag någonsin fått.

Ett halsband jag gjorde själv med en nyckel på som jag inte tog av mig på över ett år, jag hade den tills den började missfärga min hals.

Ett till halsband jag har som min kusin valde ut helt själv till mig, det är ett silverhjärta med en vit pärla i, när han var rätt så ung.
Det var så otroligt fint! Den Julafton spenderade vi på ett hem, hans store syster och jag.
Hennes föräldrar och lillebror kom dit för att hälsa God Jul och ge oss några klappar och kramar innan de skulle ge sig av tillbaka.Something old, something new.Hej hej, så idag tänkte jag bara visa lite gamalt och nytt.
Upplockat hår enkelt tillsatt med blommor från H&M och en väldigt enkel sminkning.Efter lite rot bland gamla kläder hittade jag den här söta somriga seglar klänningen.


Här satte jag ihop mina jeans shorts från H&M med en väst från myrorna.
En enkel vit shorta också från H&M och lika så slipsen.I veckan kom en lite födelsedags present i förskott till mig.
Jag fyller inte år förn i höst och här är en av de två sakerna jag fick, ett par nya bågar!
Jag blev överlycklig eftersom mina gamla har hängt med otroligt länge och blivit lite böjda på vägen, så det var definitivt dags för nya bågar. Jag fick två par. Det andra får ni vänta och se.

RSS 2.0