Säg det med ett collage

Sen förra veckan har jag blivit hooked på att göra collage i mobilen med hjälp av en helt fantastisk app!
Så jag tänkte visa en liten samanfattning av vad som hänt sedan dess.
 
Allt började med en historia om en champinjon som växte sig stor. Jag ville illustrera vilken stor champinjon jag hade köpt och gjorde därför detta collage. Sen blev jag lite beroende.
 
 
En liten face off på tåget. Lisa hatar att bli fotad och blir lika förvånad varje gång hon ser sig själv på bild och det är bra. Jag är vanligtvis väldigt snäll med bilder dock.
 

Vi hade en liten tjejkväll i veckan och här är ett av collagen från den kvällen.
En liten sammanfattning utav det. Den blev dock relativt kort men inte mindre kul för det!
 
 
Inget collage, ville bara slänga in den för att jag tyckte den var så snygg. Back to the 90´s.
 
 
Och idag mötte jag upp Mor min för lunch och plugg/jobbfika. Mysmössan på och ut i dimman.
Här gick jag lös lite på collagen. Allt ser så sjukt bra ut med filtret på nya kameran i mobilen.
 
 
Men så stängde dom och jag åkte vidare till Söder för att fortsätta plugga och förhoppningsvis få en delkurs undanstökad så jag kan få lite pengar på kontot.
 
 

Nicolas Cage - Good or Bad

 
 
I ett avsnitt av Community så gör Abed en intensiv studie i om Nicolas Cage är en bra eller dålig skådespelare.
Tyvärr har klippet ovan en låt av The Who lagd ovan denna fantastiska scen med Danny Pudi, men det går ändå att höra vad de säger och få en idé av vad som händer om man ser för mycket Nicolas Cage filmer under en intensiv period.
 
Abed: "But is he good or is he bad? Every actor is something. Robert Downey Jr, good. Jim Belushi, bad. Van Damme, the good kind of bad. Johnny Depp, the bad kind of good."
 
Lisa tycker nu att vi bör göra vår egen studie över hur vida han är en bra eller dålig skådis och då frågade jag henne om hon verkligen var säker på om hon klarar av ett maraton av Cage Cray. Alltså flera timmar av något i bland annat denna stil.
 
 
Som ni ser, vare sig ni valt att kolla på hela klippet eller bara någon minut så är det definitivt en riskabel uppgift.
Nu vill jag höra. Vad tycker ni?
 
Nicolas Cage, Good or Bad?
 

You make me wanna die!

 
Och det är ungefär vad jag har att säga på den punkten.
 
 
 

Crazy CatLady?

(De här två bilderna har jag tagit själv & är mina.)
 
Efter att ha umgåtts en del med den här katten på senaste och insett att min allergi inte alls är så illa som den en gång har varit så har jag blivit liiite smått kattkär på senaste.
Det här kan vara den mysigaste katten i hela världen. Hon kommer när man ropar. Hon sätter sig när man ber henne och hon insisterar konsekvent att man klappar på henne annars sätter hon klorna i armen på en.
Hon snarkar även lite när hon sover vilket kanske är bland det mysigaste ljudet jag hört på länge.
 
Källa:Pinterest
 
När jag flyttar till större vill jag ha en egen katt och bland de finaste katter jag vet är Cornish Rex. Kan inte sluta drömma om en liten sån här som tassar runt. Är det på tiden att bli en crazy catlady tro?
Jag menar titta på dem! Finns det nå mysigare än att ha en liten boll på magen som spinner?
 

My Pretty pretty

 
Fyndade dessa igår. Nya favoriterna så länge det inte är isigt och för kallt ute. Det är nästan så att jag kan spegla mig i dem. Det är lite svårt när man har nya skor att titta upp från dem. Jag får vara försiktig så jag inte går in i saker bara. Det är nästan så jag är avundsjuk på mina fötter för att de får ha så snygga skor på sig.
 
 

"I am too poor to have a fear of success."

 
Jag tänkte introducera min guru och livscoach. Max Black från 2 broke girls.
Har ni av någon anledning missat den här serien så föreslår jag att ni gör något åt det nu.
Den har alla tips du behöver för att överleva om du är fattig. Något jag är och säkerligen många andra.
Inte för att jag klagar, jag har så att jag klarar mig.. större delen av tiden i alla fall.
 
Igår satt jag på Snotty med några bekanta här och var efter mina vänner lämnat stället för att gå hem för kvällen.
Jag satt kvar och gjorde klart min dumma illustration som jag börjat på vilken jag aldrig trodde jag skulle bli klar med. Ni vet säkert sedan tidigare att jag har svårt för att avsluta saker. Lite då och då kom folk fram till mig när de beställde öl vid baren och komplimerade mig på min hemska teckning. Anser mest att den är det för att jag har stirrat på den för länge. En kille satte sig ned och vi började prata om böcker och om att skriva böcker, bli klar med projekt och så vidare.
Det var en intressant konversation till större del men som vanligt känner jag mig smått missförstådd och irriterade mig lite på att han anser att det är på ett visst sett utan i stort sett några undantag. Och att om jag inte faktiskt fixar det här så kommer jag aldrig bli klar. Till viss del så har han rätt och jag har väl som många andra en rädsla för att lyckas och att läggas under förstoringsglaset och bli granskad av "alla".
Men om jag ska få något gjort så måste jag ta en stor del utav den här tiden då jag faktiskt bara låtsas för mig själv att jag är sååå himla upptagen och faktiskt get my shit together. Ska jag slösa tiden så kan jag lika gärna göra det på något produktivt.
Så jag har satt upp de här tre citaten för mig själv som motivations kickar. Ni kanske finner dem något ... controversial men det finns en tanke bakom detta. Jag är inte rik eller känd för något. Saker kommer inte lätt till mig, de serveras inte, jag är en av dem som ofta får kämpa mycket för ingenting och då pratar jag om de där gångerna jag gör klart saker. Fram tills att jag började på Komvux så hade jag aldrig direkt lyckats med något jag kände mig stolt över och den där känslan av stolthet försvann när jag började på Universitetet. Jag glömde bort hur man gjorde. Nu är det hög tid att börja kämpa för vad jag vill ha igen. Jag har ju flera gånger kommit fram till att jag är freaking awesome på saker jag har gjort så varför skulle jag inte kunna göra det här?!
De finns så många som gjort betydligt sämre saker och lyckats med allt det där som jag har velat.
 
Så varför inte bara göra det!? Pepp pepp! Det är dags att göra det!
 

RSS 2.0