If you really want to do something you find a way


A room with a view


It's all make believe, isn't it?


Från Zinkensdam till Gamla Stan


Ikväll blev en lång promenad med många bilder. Här är smakprov på två. Inget särskillt från kursen på dessa.
Mer visar jag imorgon.
Jag vill också passa på att säga att det är så kul att se många som hittat tillbaka hit och att det glädjer mig så himla mycket!

Slussen del 1


Jag begav mig ut för att fota lite årstidsbilder och visste inte riktigt vad jag skulle hitta men dessa gillade jag väldigt mycket även om de alla kanske inte beskriver årstiden jätte bra.

Pattern


Vi fick i uppgift att gå nära inpå saker och hitta mönster.
Såhär blev mitt sluresultat.

(Den första bilden är hur bilden såg ut innan jag fixade till den i Photoshop.)

I want to dance the night away


För någon vecka sedan så spelade våra vänner från Keller på Debaser Slussen och då bestämde jag mig för att ta en av bilderna som behövde bli fixade till fotokursen. Uppgiften var belysning och just den här var motljus. Den första bilden blev den jag lämnade in men jag gillade alla.
Jag har så mycket att visa. Mer kommer snart!

Movement in the dark


Två av de rörelsebilder som jag lämnade in såg ut såhär. Den ena har jag haft lång slutartid på för att få med objektets rörelse.
Den andra bilden tog jag på min klocka där jag gjorde en inzoomning. Stjärnorna är min ljusslinga som hänger omkring klockan.

Stilleben


Igår skickade jag in mitt Stilleben. Det blev såhär. Bakgrunden skulle vara drapering av något slag men jag orkade inte leta tyger i evighet så jag ställde allt i min fina fåtölj istället.

Parafras 4

När jag skulle göra min parafras uppgift så gick jag inför det ganska ordentligt och tog olika alternativ. Det var lite av en slump att vi tog den som skickades in. Så jag tänkte fortsätta att dela med mig av de övriga bilderna som togs. Här är en på Gabrielle när hon poserar som Edie Sedgwick.Såhär såg den ut i färg.

Som vanligt är ni jätte välkomna att ge kritik av olika slag. Jag tar emot allt för att kunna utvecklas som fotograf.

Parafras 3


Den här var nog den svåraste och av alla bilder som togs så blev det här resultatet. Den kommer inte skickas in till kursen eftersom jag bara kunde välja en. Men jag gillade ändå att göra den här. Det var en utmaning. Det är ju svårt nog att hantera en modell och nu hade jag två. Påminna om poser få båda att sitta precis som jag ville. Några skratt och söta puss på kinden bilder blev det emellanåt men det är bara roligt. Jag tror ändå att jag gillar den i färg snäppet bättre.

Modeller: Morgan och Gabrielle

Oscars 2012


Oscarsgalan är strax igång. Röda mattan har börjat för flera timmar sen och jag håller på dessa filmer.
The Help


The Artist


Och Hugo.

Det är fler filmer som jag inte har hunnit kika på ännu som jag tror kommer vara fantastiskt bra. De här är några av de jag hunnit med. Jag uppdaterar om det kommer fler favoriter efter när jag hunnit kika på dem.
The Artist hoppas jag vinner många då de är nominerade för 10 Oscars och den står ut väldigt mycket då det är en stumfilm 2012, vilket verkligen tilltalade mig eftersom jag älskar gamla filmer och göra något nytt av det var jätte kul att se och att den gick sammanstrålade med talfilm gjorde den lite extra speciell och de gjorde ett fantastiskt jobb med den.
The Help var otroligt rolig, rörande och vacker. Den inspireade mig till vad jag tror jag kommer skriva min uppsats om i Histora B.
Hugo är mysig, fantastiskt vacker och rörande. Det är en maffig film som kunde ha skippat vissa saker men då den är baserad på en barnbok så förlåter jag den för det. Sjukt snyggt gjord!

Hoppas alla som kollar på Oscars inatt får kul!
Vilka håller ni på?

Fotosessioner och tomtebloss


Det här är ingen bild som jag kommer lämna in men jag tyckte väldigt mycket om den ändå och tänkte visa.

A kiss makes the heart young again and wipes out the years


Här är lite efter jag lekte i photoshop med färger och kontraster.
Och så kan jag passa på att meddela att strumpbyxorna är köpta på H&M.(Fotografierna är tagna utav mig och om ni vill låna säg gärna till och länka)

Parafras 2


Här är min andra parafras uppgift, av Anna Kraina som blev den slutgiltiga som lämnades in.

(Modellen i bilden till höger är min kompis Gabrielle.)

Parafras 1


Kursen (Foto A) börjar närma sig sitt slut. Nästa vecka är det sportlov och jag tänkte visa lite bilder som jag har tagit under kursens gång. Det här är en parafras jag tog som ska likna Wednesday Addams från The Addams Family.

Berätta jätte gärna vad ni tycker. Fler bilder kommer snart!

"Why stay we on earth except to grow?"Nu är Psykologi B officiellt över uppsatsen lämnades in för några veckor sedan och sen dess har jag med spänning väntat på mitt resultat för så väl uppsatsen som för hela kursen. Psykologi har varit en utav mina favorit ämnen som jag haft med en utav mina favorit lärare, så förhoppningarna har varit höga då jag satte ribban för mig själv ganska högt efter att ha fått MVG på A kursen.
Igår svängde jag förbi min lärares kontor för att se om han hade läst färdigt och det hade han. På uppsatsen om "Borderline" fick jag ett stadigt VG+ som jag är otroligt stolt över då det var min andra uppsats som jag skrivit någonsin. I hela kursen gav han mig MVG som jag överlyckligt hoppade jämfota av! Överlyckligt skuttade jag ut därifrån med min uppsats i handen och började ringa runt för att dela glädjen.

YEAY!!!
Plus One


Födelsedagsbarnet Elin som håller i klubben ♥En översiktlig bild av bekantskapskretsen på dansgolvet.

Dessa bilder är lånade av fotografer på KGB
De nedan är egna bilder.En fartfylld lördagkväll på KGB med dans, öl, massa fint folk och bra musik som ni hittar lite

här.


RSS 2.0