Och när paniken bryter ut ler du svagt och viskar till mig. Du är värd att dö för.

 
Fortsätter att valla mig fram i arbetslöshetsträsket och strider hårt för att få tag i extrajobb så jag får ihop pengar. Jag har i år igen börjat fundera på om jag ska göra ett nytt försök till att starta en skrivjunta/skrivarkollektiv. Det skulle kännas mysigt att sitta ett gäng hemma hos någon, på ett café eller brainstorma i en bar och bolla idéer med varandra.
 
Något mer som står på agendan för mig just nu är att hitta någonstans för min kusin Lisa aka Flortunn att ställa ut tavlor. Hon har som projekt att göra en serie målningar av stora feminister som hon kommer att ställa ut.
Jag återkommer när mer information finns om det.
 
Det var nog det just nu. Återgå till era kaffe/tekoppar, böcker, skrivande eller vad mer för mys ni själva pysslar med så ses vi inom kort!
 
 

När hösten gömmer sig runt knuten

 
Här kommer en snabb liten uppdatering.
Nu är det sensommar och hösten börjar sakta närma sig. Det innebär att jag tar en paus från tecknandet, MEN, det är fortfarande möjligt att köpa mina tryck. Är ni intresserade eller har frågor kring det eller annat så maila mig gärna!
 
Nu har jag nämligen tagit mig in i den fas då jag börjar läsa mer och fortsätter med skrivandet som jag tog en paus från på grund av rastlösheten sommaren ger mig. Men nu kommer vi närmare filtar och rykande tekoppar. Då tycker jag att det passar alldeles utmärkt med skrivande och en mysig bok att gömma sig i.
 
Men nu ska jag iväg på anställningsintervju. Önska mig lycka till och håll tummarna!
 
Puss på er!

Lingerie

 
 
Den här varianten av vackert tycker jag att det bör finnas mer utav.
 

When sleep is absent and words are not to be spoken

 

Jamie Olivers Sugar-free strawberry lemonade

 
Sommaren är inte slut ännu och värmen dröjer sig kvar en stund till. Jag hittade ett recept på Jamie Olivers hemsida där du kan göra din egen lemonad som är helt sockerfri. Jordgubbarna är såklart valfria, det går ju att tillsätta den frukt man föredrar mest.
HÄR hittar ni in till receptet på hans sida och bilderna har jag även tagit därifrån.
 
Hoppas ni får en fin måndag!
 "Learning is beautiful"

 

Let's find a room for you and me

Idag skippar vi Gipsy Love och så tittar vi på lite mysiga rum istället tycker jag.
Som vanligt har jag hittat bilderna på Pinterest.
 
 
 
 
 
 
 

En ängel i brevlådan

Vissa dagar kan man tydligen få en liten oväntad överraskning i brevlådan som ser ut såhär. Hur fint är inte det?! ❤️
 
 Releasefest

 
Nu ska jag iväg på releasefest. Mina kompisar har nämligen släppt en novellsammling i dagarna och nu är det dags att skåla i deras ära. Tyvärr har jag inte möjlighet att recensera boken för tillfället då jag inte har råd att införskaffa den. Så det får bli ett senare projekt.
Hoppas ni har det fint ikväll ändå. Ta det lugnt ute i onsdagsnatten!
 
Puss på er!
 
 

Gipsy Love 03

 
Dagens Gipsy inspiration, hoppas ni gillar!
 
 

Gipsy Love 02

 
Här får ni ännu en kick i lite inspirerande Gipsy/Bohem stil. Jag bara älskar det!
 
 

I wish I had a mango treeJag trillade nyss in i den här fina instagramarens flöde och jag måste bara visa hur mycket fint det finns där ute. Jag vet inte vad som hände riktigt men jag fick en sån där inspirationskick som jag inte haft på så himla länge. Jag hoppas verkligen att det kan bli något fint, kreativt av den! 
Här har ni mitt urval av Mátés flöde.
 
Jag hoppas ni gillar!
 
 

Gipsy Love 01

På senaste har jag blivit helt förälskad i denna stil och har glidit runt på Pinterest för att hitta så mycket inspiration som möjligt för att kunna kombinera de kläder och smycken jag redan har vilket är ganska svårt. Men tyvärr har jag inga pengar alls att invistera i något just nu för att kunna omfamna stilen påriktigt. Min förälskelse började redan i våras då jag bestämde mig att det här skulle vara min stil i sommar. Tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, men här vill jag i alla fall dela med mig inspirationen som jag tagit fram och gjort en mapp på skrivbordet som jag drömmer om.
 
 

Återkommer imorgon med mer Gipsy Love!
 

RSS 2.0