...


Igår färgade jag håret på mig själv. Aldrig har jag gått till en frisör för att färga, går endast dit för de mer avancerade sakerna som att klippa mig rakt eller liknande.
Men ni får hålla andan lite innan jag visar hur det blev. Annars tänkte jag bara dela med mig om att det har varit en underbar dag idag och jag har lite på lager som ni ska få se men just nu vill jag bara slappna av och ta det lugn och invänta fredagen som bör vara här snart. Men snart så...

Kommentarer
Postat av: felicia

Jag har heller aldrig färgat håret hos en frisör, men så kom jag på att det var ljug. Jag gjorde det förra våren i Portugal (det är mycket billigare där). Men jag tycker inte det var någon skillnad från när jag gjorde det själv. Jag tänker att det är om jag skulle skaffa en nyans som ligger längre ifrån min egen, eller om man vill ha en alldeles speciell röd eller blond. De kan väl lätt strula om man färgar mycket? Men färga själv är ju alltid snällare mot plånboken!

2011-07-01 @ 22:32:24
URL: http://vykorttillminsyster.blogg.se/
Postat av: tildajosefina

när jag var bara halv ungefär, hade jag lugg. Spikrak från huvudknoppen och ner i ögonen. En som mamma alltid klippte snett. Men det var bra ändå för hos frisören vågade jag aldrig säga hur jag egentligen ville ha det. Hoppas du blev nöjd med färgen, det är ju så roligt med hårfärgning!

2011-07-01 @ 22:55:20
URL: http://thecircusandme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0